ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ & 10 Χρόνια Ιντερνετικών Διαδρομών

143

 

Στην εκδήλωση, για τον εορτασμό των 10 χρόνων δημιουργικής πορείας του Daily Tv Radio στην ενημέρωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/3/2017 στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, παραβρέθηκαν από την εταιρεία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ» ο διαχειριστής της κ. Μιχ. Πρίντεζης, τα μέλη-εταίροι της κ.κ Φιλ. Αλεξιάδης, Βασ. Βασιλόπουλος, Γεωργ. Δριτσάκης, Κων. Κορρές, Κων. Κωστάκης, Παν. Λαπατάς, Ιωάννα Μωρέ, Δημ. Νατσούλης και οι φίλοι-μέλη της εταιρείας κα Δέσποινα Τερζοπούλου και κ. Δήμος Δημόπουλος Δήμητσας.

Στην αίθουσα της εκδήλωσης αναρτήθηκε stand με λογότυπο της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ» η οποία απένειμε τιμητική πλακέτα στο Daily Tv Radio, για την 10ετή παρουσία του στο διαδίκτυο και για την κοινωνική δράση και προσφορά του.

275

Η «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο Daily Tv Radio και στους συνεργάτες του, για τις δράσεις και την ιδιαίτερη κοινωνική προσφορά του.

Ιδιαίτερα συγχαίρει τον κ. Χάρη Αρζόγλου, στέλεχος του Daily Tv Radio, και φίλο-μέλος της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ», που ήταν συντονιστής και παρουσιαστής της παραπάνω πετυχημένης και όμορφης εκδήλωσης, όπου τιμήθηκαν μεταξύ άλλων συνεργάτες του παραπάνω μέσου επικοινωνίας, καθώς επίσης και διάφοροι φορείς για τις κοινωνικές δράσεις τους.

Με απόφαση των διαχειριστών της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ» της 2/4/2017, Ιωαν. Καπράλου και Μιχ. Πρίντεζη και τη σύμφωνη γνώμη των μελών-εταίρων αυτής, πρόκειται να οργανωθεί τον μήνα Μάϊο εκδήλωση-ημερίδα με κοινωνικό περιεχόμενο και με ομιλητές ειδικούς επιστήμονες.

Την εκδήλωση προετοιμάζει και συντονίζει η Επιτροπή Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας και χορηγός επικοινωνίας αυτής είναι το Daily Tv Radio.