Κοινωνικές Συγκλήσεις 28/5/2017

dsc_3202

Την Κυριακή 28/05/2017, στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Δραπετσώνας, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ημερίδα της μή κερδοσκοπικής εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΑΣ», με τίτλο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΙΣ». Στην αρχή της εκδήλωσης ο συντονιστής-παρουσιαστής αυτής κ. Χάρης Αρζόγλου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ζήτησε δε να σταθούν αρωγοί στο κοινωνικό έργο της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ». Στη συνέχεια παρουσίασε τους ομιλητές της ημερίδας, καθώς και τους διαχειριστές και τους εταίρους-μέλη της εταιρείας.

dsc_3213

Έγινε έπειτα η βράβευση, από το διαχειριστή της εταιρείας κ. Μιχάλη Πρίντεζη, του κ. Μιχάλη Κουλίζου Γενικού Γραμματέα των Κινητικά Αναπήρων Πειραιά, που ήταν το πρώτο ΑμεΑ που εγγράφηκε στην «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ», για την εν γένει κοινωνική δράση και προσφορά του. Ομιλητές της ημερίδας κατά σειρά ήταν οι:
1. Ιωάννης Καπράλος (Ιατρός – Διαχειριστής της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ») με θέμα «Παρουσία της Δημόσιας Υγείας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης».
2. Ιωάννης Τετράδης (Πρόεδρος Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά – Αντιστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ) με θέμα «Αστυνομία και Κοινωνία».
3. Ιωάννης Φορμόζας (Έφορος ανάπτυξης Π.Ε. Προσκόπων Σαρωνικού) με θέμα «Προσκοπισμός- Ενα ασφαλές μονοπάτι για μια Κοινωνία αξιών;»
4. Νίκη Χατζηχαλεπλή (Κοινωνική Λειτουργός – Παιδαγωγός Υποδιευθύντρια Σχολείου Β’ Εκπαίδευσης) με θέμα «Ο ρόλος των Κοινωνικών Υπηρεσιών στο Κοινωνικό γίγνεσθαι».
Στην ημερίδα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πατήρ Νικόλαος εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πειραιά κ. Σεραφείμ, ο κ. Γεώργιος Σταματογιάννης Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ο κ. Νικόλαος Ανασόπουλος πρώην Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πειραιά, ο κ. Στέλιος Μπρατσόλης Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ-Κανάλι 1 Πειραιά και πρώην Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Πειραιά, ο κ. Κώστας Χολέβας Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ Πειραιά και εκπρόσωπος του κ. Βασίλη Βασιλειάδη Προέδρου της Α.Ε Καραισκάκης, ο κ. Ιωάννης Γκαϊτατζής Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, ο κ. Νικόλαος Αντωναράκης επικεφαλής κίνησης «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ», ο κ. Ευστάθιος Αμαραντίδης Διαμερισματικός Σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, από τους Προσκόπους Σαρωνικού οι κ.κ Μιχάλης Κωστάκος Περιφερειακός Έφορος, Δημήτρης Φιλίππου βοηθός Περιφερειακός Έφορος, Γεράσιμος Καρούσος αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Γεώργιος Λαπιδάκης.
Παρευρέθηκαν επίσης οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Φως των Σπορ κ.κ Αντώνης Δαρζέντας και Φώτης Περιφάνης και οι κ.κ Μιχαήλ Μουσελής πρώην Σύμβουλος της Ε.Π.Σ Πειραιά και Πρόεδρος Α.Ε Χατζηκυριακίου, Βασίλειος Τσίτουρας Πρόεδρος Αστέρα Νικαίας, Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης πρώην Γεν. Γραμματέας Προοδευτικής Νεολαίας, Νικόλαος Μανιατάκης επίτιμος Πρόεδρος Ηφαίστου Νικαίας, Νικόλαος Γκόλφης Γεν. Γραμματέας Ηφαίστου Νικαίας, Βασίλειος Προβατάς Γεν. Γραμματέας Θησέα Κερατσινίου, κα Σμαράγδα Καταρτζή Περιφέρεια Προσκόπων Σαρωνικού, Στυλιανός Κουφός Ναυτοπρόσκοποι Κορυδαλλού, Γεώργιος Νικολόπουλος Ναυτοπρόσκοποι Πειραιά, κα Κοκκινάκη Αικατερίνη καθηγήτρια ΕΕΕΕΚ Πειραιά (Διαιτολόγος).
Η συγκεκριμένη ημερίδα αποτελεί την πρώτη ουσιαστικά παρουσία της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΛΛΑΣ» στην κοινωνία, σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.
Οι διαχειριστές και τα μέλη της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΛΛΑΣ» ευχαριστούν θερμά το Daily TV Radio για την προβολή και τη συμβολή του στην επιτυχία της ημερίδας.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον παρουσιαστή-συντονιστή της εκδήλωσης κ. Χάρη Αρζόγλου, για την άριστη οργάνωση και παρουσίαση της ημερίδας.
Ευχαριστίες επίσης απευθύνουμε στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και στον Δήμαρχο κ. Χρήστο Βρεττάκο, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας αφιλοκερδώς καθώς και τις εκτυπώσεις «ΕΝΤΥΠΩ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ» υποστηρικτή της εκδήλωσης.
Τέλος νιώθουμε την υποχρέωση και το καθήκον να ευχαριστήσουμε όλους τους παρεβρεθέντες στην ημερίδα, για την συμβολή τους στην επιτυχία της και για τη θετική ανταπόκριση τους στην πρόσκληση μας.
Μας δίνουν το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, παρά τις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και να εντείνουμε τις δράσεις μας για τα άτομα με ιδιαιτερότητες στην Περιφέρεια του Πειραιά και των γύρω Δήμων, φτιάχνοντας σιγά-σιγά τις απαραίτητες υποδομές για δωρεάν παροχή άθλησης σε άτομα με ειδικές ανάγκες.